Profil​

Entreprenørfirmaet Erik Pedersen A/S er en moderne virksomhed, som udfører alt jord- , kloak- og anlægsarbejde. Vi udfører mindre såvel som store projekter på Djursland, Randers og i Århus. Kundekredsen består af private, forsyningsselskaber, kommuner/region samt erhverv.

Entreprenørfirmaet Erik Pedersen A/S er et aktieselskab, som ejes af Rasmus Pedersen og Simon Pedersen, som også er driftledere. Ligeledes er Erik Pedersen stadig aktiv i firmaet. Firmaet har, siden det blev grundlagt i 1920'erne, været familieejet - og nu udgør 4. generation ledelsen.

Entreprenørfirmaet Erik Pedersen A/S beskæftiger omkring 25 medarbejdere. Vi har en fast stab af medarbejdere, hvoraf de fleste er specialarbejdere. Virksomheden beskæftiger også anlægsstruktører samt uddanner disse. Langt hovedparten af vores medarbejdere har mellem 10 og 25 års anciennitet i firmaet. 

Vores medarbejdere har stort medansvar for udførelse af projektet. Det er gennem vores engagerede medarbejderne, at vi kan udføre og aflevere et tilfredsstillende projekt. Medarbejdernes rutine og mangeårige erfaring inden for faget er medvirkende til at skabe driftssikkerhed, som vi er kendt for.

Vi råder over en moderne og alsidig maskinpark med maskiner fra 2 til 30 ton til udførelse af alle virksomhedens projekter.

Følg med i vores hverdag på Facebook!​

Følg med på Facebook hvor vi opdaterer med spændende nyt 

fra forskellige opgaver og vores hverdag​

Firma:​

Entreprenørfirmaet Erik Pedersen A/S

CVR: 28890656 

fb-small

Adresse:​

Kirkegade 1

8950 Ørsted

Kontakt:​

Telefon: 86 48 80 04

E-mail: ep@eep-as.dk

Medlem af:​