Profil​

Entreprenørfirmaet Erik Pedersen A/S er i dag en moderne virksomhed, som udfører alt arbejde inden for jord- , kloak- og anlægsarbejde. Vi udfører små og store projekter, blandt vores kundekreds findes private, forsyningsselskaber, det offentlige, erhver m.m.

Virksomheden er i dag et aktieselskab. Aktiebeholdningen ejes af virksomhedens 3 medejere, Erik Pedersen, Rasmus Pedersen og Simon Pedersen. Firmaet organisation består i alt sin enkelthed med de tre ejere som ledende- og projektansvarlige personer.

Vi har en fast stab af medarbejdere, heraf er de fleste specialarbejdere med mange års erfaring og rutine inden for faget. Virksomheden beskæftiger også anlægsstruktører samt uddanner disse.

Virksomheden beskæftiger ca. 25 - 30 medarbejdere. Langt hovedparten af vores medarbejdere har mellem 10 og 25 års anciennitet i firmaet. Medarbejderne har gennem tiden opbygget stor erfaring indenfor vores arbejdsområder.

Vores medarbejdere har stort medansvar for udførelse af projektet. Det er gennem vores engagerede medarbejderne, at vi kan udføre og aflevere et tilfredsstillende projekt.

Vi råder over en moderne og alsidig maskinpark med maskiner fra 2 til 30 ton. Vi har maskiner og udstyr til alle egne arbejder og ikke mindst erfarne medarbejdere til udstyrets anvendelse.

Firma:​

Entreprenørfirmaet Erik Pedersen A/S

CVR: 28890656

Adresse:​

Kirkegade 1

8950 Ørsted

Kontakt:​

Telefon: 86 48 80 04

E-mail: info@eep-as.dk 

Medlem af:​